IJM Live Strandfeest

27 september 2024

28 september 2024

14:00 To 00:00

IJzeren Man, Vught, Nederland

https://www.ijmlive.nl

are you going to attend IJM Live Strandfeest?
Yes, I am  No one is attending yet.

Event Description

EEN DRIEDAAGS MUZIEKEVENEMENT MET LIVE MUZIEK OP VRIJDAG 27, ZATERDAG 28 EN ZONDAG 29 SEPTEMBER 2024.

Tijdens dit driedaagse muzikale strandfeest zullen de grootste artiesten van eigen bodem optreden op één van de gaafste locaties, namelijk; de IJzeren Man te Vught. Een waanzinnige line-up op een adembenemende strandlocatie met een podium óp het water! Genieten van je favoriete artiesten met de zon op je gezicht en het zand tussen je tenen. Dompel jezelf onder in de sfeer van het festival door tickets te bemachtigen.

Dans met je voeten in het zand met één van de Beachtickets of Golden Circle tickets mét het beste zicht op het podium. Liever een wat stevigere ondergrond? Dan zijn de Terrastickets op het verhoogde/verharde terras voor jou dé perfecte plek om te genieten van de muziek tijdens dit zomerse evenement. Mis deze kans niet en koop nu je tickets voor hét IJM LIVE Strandfeest 2024!

Zondag 29 september is de speciale IJM Live Kids editie. Deze middag show is speciaal voor jong als oud en biedt een heerlijke mix van feest, dans en gezelligheid. Met een waanzinnige line-up speciaal voor de kids met een podium op het water. Tijdens IJM Live Kids is er geen onderscheid in terras of beach tickets en kunnen jullie met je kinderen op het hele evenementen terrein genieten van de top acts.

Organizers

Visited 8 times, 1 Visit today

Related Event

IJzeren Man, Vught, Nederland

29 September 2024 To 30 September 2024

13:00 To 19:00

Line-up Snollebollekes Joyliana Monique Smit Kidspop Ernst, Bobbie en de Rest

IJzeren Man Vught, Boslaan, Vught, Nederland

28 September 2024 To 29 September 2024

13:00 To 00:00

Line-up Edwin Evers Band Emma Heesters René Froger Gerard Joling Ruth Jacott Bizzey Jeroen van Der Boom Wolter Kroes La Fuente Django Wagner Wesly Bronkhorst Marco Schuitmaker